We zijn de studio ingedoken!

Dankzij de donateurs van onze Voordekunst-campagne kunnen we onze cd gaan maken! Maar dan rijst natuurlijk de vraag: wanneer kunnen kunnen we die cd eigenlijk verwachten? Nou, vorige week zaterdag en zondag zijn we de studio ingedoken en hebben we twee lange dagen hard gewerkt.

Op zaterdag werden we vergezeld door de geweldige Sterre Konijn! Samen met haar hebben we een prachtige “Summertime” kunnen opnemen.

Op zondag voegde Christiaan Kuyvenhoven zich bij ons. Samen met hem hebben we de afgelopen jaren al enkele keren Gershwin’s “Rhapsody in Blue” uitgevoerd, dus een spetterende opname van dit wereldberoemde werk stond er ook in een oogwenk op.

Het gehele weekend konden we rekenen op de kennis en ondersteuning van twee geweldige vakmensen: opnameleider Frerik de Jong en technicus Ernst Coutinho. Mede dankzij deze twee helden verliepen beide dagen vloeiend, efficiënt en in een ontspannen sfeer!

De komende tijd gaan we hard aan de slag met het editen van de cd die in september volgend jaar uit zal komen en gepresenteerd zal worden! Nu gaan we even bijkomen en genieten!

De komende tijd gaan we hard aan de slag met het editen van de cd die in september volgend jaar uit zal komen en gepresenteerd zal worden! Daarnaast zullen we in november of december de persoonlijke videoboodschappen versturen. Over de privélessen en workshops zullen we binnenkort contact opnemen.

Nu gaan we even bijkomen en genieten!