Vrienden

TenToon zoekt nieuwe vrienden!

Een van onze hoofddoelen is het bezorgen van een unieke ervaring aan ons publiek. Wij streven ieder project naar een unieke belevenis en dat gebeurt natuurlijk niet zonder de nodige uitgaven. Daarom zouden wij zeer vereerd zijn als je onze vriend zou willen worden en ons financieel een steuntje in de rug zou willen geven!

We willen met Vrienden van TenToon onze achterban de mogelijkheid bieden om in ruil voor een bescheiden jaarlijkse bijdrage nauwer verbonden te zijn met het ensemble en haar activiteiten. We hopen dat dat mede leidt tot een enthousiaste supportersschare, die ook weer als ambassadeurs van TenToon onze blijde boodschap verder delen in eigen kring. Elke bijdrage, hoe klein ook, als Vriend van TenToon is uiteraard welkom:

  • tot 20 euro krijgt elke Vriend een persoonlijke aankondiging voor de concerten of activiteiten, die TenToon organiseert;
  • tot 40 euro krijgt elke Vriend daarnaast een uitnodiging een generale repetitie voor een evenement bij te wonen;
  • tot 75 euro bovendien de mogelijkheid een bijdrage te leveren aan de Nieuwsbrief in een persoonlijke noot en aanwezig te zijn bij een afterparty na een evenement, dat zich daartoe leent;
  • vanaf 75 euro krijgt een Vriend bovendien een vrijkaart voor een concert of optreden naar keuze en eveneens de mogelijkheid backstage kennis te maken met de muzikanten van TenToon.

Als u hierover nog vragen heeft kunt u die stellen via info@tentoonensemble.nl en als u zich direct wilt aanmelden als nieuwe vriend kunt u dat via dit formulier doen. Onze dank is groot!