TenToon heeft uw hulp nodig!

Volgend jaar blaast het TenToon Ensemble vijftien kaarsjes uit en dat willen we groot vieren: we gaan een geweldige cd opnemen! Daarvoor zijn we nog wel op zoek naar de nodige financiën en daarvoor zijn we een crowdfunding-campagne gestart. Deze campagne loopt nu en dat behoeft wat uitleg.

We hebben besloten deze cd groots aan te pakken. Daarom hebben niet één, maar twee geweldige solisten aan boord (zangeres Sterre Konijn en pianist Christiaan Kuyvenhoven) en bovendien hebben we componist Leonard Evers gevraagd om een spiksplinternieuw stuk voor ons te schrijven. Daarnaast hebben we twee steengoede opnametechnici gevraagd (Frerik de Jong en Ernst Coutinho) en gaan we de cd opnemen in de mooiste studio van het land: het Muziekcentrum van de Omroep. Daar komt dan natuurlijk ook nog de huur het stemmen van een mooie vleugel bij.
Zoals alle muziek die TenToon speelt moeten ook de stukken die op deze cd komen op onze bezetting geschreven worden. Dus ook bestaande composities zullen worden gearrangeerd. En tot slot zal de cd geperst én in een hoesje gestoken moeten worden en het artwork daarvoor zal ook bijzonder mooi worden!

Dit alles kost geld en daarvoor hebben we enkele subsidieverstrekkers aangeschreven. Echter daarmee hebben we de begroting nog niet sluitend, dus daarom zijn we op het platform Voordekunst een campagne gestart. Het idee is: vele handen maken licht werk, of in dit geval: alle kleine beetjes helpen! We zouden het geweldig vinden als u ons wilt helpen met een mooie donatie.
Daar staat uiteraard ook iets tegenover! Zo kunt u “gewoon” de cd ontvangen zodra deze uitkomt, maar voor een kleine meerprijs signeren alle TenToners hem eerst. Of koop er meteen twee (met korting)!
Speelt u zelf bij een orkest of ensemble en lijkt het u interessant om een keer een workshop of groepsrepetitie te laten leiden door een lid van TenToon? Ook dat kan!
En zo zijn er nog meer mooie tegenprestaties beschikbaar, dus neem snel een kijkje op onze Voordekunst-pagina: https://www.voordekunst.nl/projecten/15945-rhapsody-door-tentoon-ensemble-1!


Wij zouden het geweldig vinden als u ons op deze manier wil helpen om onze droom cd mogelijk te maken! Heel veel dank!