Speel mee met TenToon!

Speel je minstens 3 jaar een muziekinstrument en ben je ook dol op films, zoals The Da Vinci code? Dan zoeken wij jou! Doe op 17 november 2018 mee als guest player met het professionele Tentoon ensemble en geef concerten in jouw stad, onder andere in de prachtige Philharmonie in Haarlem! Dit is jouw kans om mee te doen!

Op het programma de filmmuziek van Hans Zimmer uit de film ‘The Da Vinci Code’.

Repetitie:
Zaterdag 17 november
10.00-12:00u Wereldmuziekschool, Winkelcentrum Schalkwijk, Rivieraplein 7.

Graag eigen lessenaar mee naar repetitie en concert. Na de repetitie vertrekken we gezamenlijk naar de Philharmonie om op te bouwen en een sound check te doen.

Concert:
Zaterdag 17 november Slotconcert Leonardo in Concert
14.00-15.00u Centrum – Philharmonie Haarlem, Lange Begijnestraat 11

Alle leeftijden en instrumentalisten zijn welkom! Dus ook strijkers, harpisten en pianisten (mits je je eigen elektrische piano of keyboard mee kunnen nemen).

Zodra je je aangemeld hebt krijg je de bladmuziek in digitaal opgestuurd.

Geef je nu op en stuur een e-mail met je naam, leeftijd, telefoonnummer, instrument, niveau en je beschikbaarheid naar info@tentoonensemble.nl!

 


Leonardo’s Talenten in Haarlem

In 2019 is het vijfhonderd jaar geleden dat Leonardo Da Vinci is overleden en overal ter wereld worden tentoonstellingen over de kunstenaar georganiseerd. Geïnspireerd door de vele talenten van ‘homo universalis’ Leonardo Da Vinci heeft TenToon een programma samengesteld waarin de vele beroepen en talenten van Leonardo op ludieke wijze worden gepresenteerd. TenToon trekt met dit programma door alle windstreken van Haarlem.

Haarlemmers worden uitgenodigd om deel te nemen aan het Slotconcert van deze concerttour door Haarlem. Zij zullen samen met de professionele musici, de muziek van Hans Zimmer uit de film ‘The Da Vinci Code’ vertolken.

Op zaterdag 17 november komen alle talenten samen en vindt het slotconcert plaats in de Philharmonie in Haarlem-centrum.

 

Deze activiteit maakt onderdeel uit van het programma van Haarlem viert cultuur. Kijk voor het complete overzicht op www.haarlemviertcultuur.nl.