Leonardo in Concert

Leonardo in Concert 

Speel je minstens 3 jaar een muziekinstrument en ben je ook dol op films, zoals The Da Vinci code? Dan zoeken wij jou! Doe op 3, 10 en 17 november 2018 mee als guest player met het professionele Tentoon ensemble en geef concerten in jouw stad, onder andere in de prachtige Philharmonie in Haarlem! Dit is jouw kans om mee te doen!

Op het programma de filmmuziek van Hans Zimmer uit de film ‘The Da Vinci Code’.

Repetities:
Zaterdag 27 oktober
11.00-13.00u locatie in Haarlem n.t.b.

Concerten:
Zaterdag 3 november
11.00-11.45u Haarlem Noord – Schoterhof, Plesmanplein 10
14.00-14.45u Haarlem West – De Blinkert, Rockaertshof 66

Zaterdag 10 november
11.00-11.45u Haarlem Zuid – Winkelcentrum Schalkwijk,  Floridaplein 13
14.00-14.45u Haarlem Oost – Reinaldahuis, Leonard Springerlaan 1

Zaterdag 17 november
14.00-15.00u Centrum – Philharmonie Haarlem, Lange Begijnestraat 11

Alle leeftijden en instrumentalisten zijn welkom! Dus ook strijkers, harpisten en pianisten (mits je je eigen elektrische piano of keyboard mee kunnen nemen).

Aanmelden vóór 20 oktober. Zodra je je aangemeld hebt krijg je de bladmuziek in digitaal opgestuurd.

Geef je nu op en stuur een e-mail met je naam, leeftijd, telefoonnummer, instrument, niveau en je beschikbaarheid naar info@tentoonensemble.nl!
ps: Je hoeft niet alle concerten te kunnen om wél mee te kunnen doen aan dit project.

Voor de concerten hebben we steeds een korte voorrepetitie op locatie om iedereen een plekje te geven en de akoestiek te testen. Dit betekent dat je om 9.00u of 12.30u aanwezig moet zijn voor het ochtend- of middagconcert. Op 17 november zijn we allemaal om 12.00u aanwezig.


Leonardo’s Talenten in Haarlem

In 2019 is het vijfhonderd jaar geleden dat Leonardo Da Vinci is overleden en overal ter wereld worden tentoonstellingen over de kunstenaar georganiseerd. Geïnspireerd door de vele talenten van ‘homo universalis’ Leonardo Da Vinci heeft TenToon een programma samengesteld waarin de vele beroepen en talenten van Leonardo op ludieke wijze worden gepresenteerd. TenToon trekt met dit programma door alle windstreken van Haarlem. In elk stadsdeel staat een talent van Leonardo Da Vinci centraal en doet Haarlems talent mee aan het concert.

Haarlemmers worden, in samenwerking met cultuurcentrum Hart-Haarlem, uitgenodigd om deel te nemen aan de concerten. Zij zullen samen met de professionele musici, de muziek van Hans Zimmer uit de film ‘The Da Vinci Code’ vertolken.

Op zaterdag 17 november komen alle talenten samen en vindt het slotconcert plaats in de Philharmonie in Haarlem-centrum.

 

 

 

Deze activiteit maakt onderdeel uit van het programma van Haarlem viert cultuur. Kijk voor het complete overzicht op www.haarlemviertcultuur.nl.